Mangalica darált hús
Mangalica darált hús lapocka és comb részekből, kb 1 kg-os kiszerelésben. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően az eltarthatóság a gyártástól számított 15 nap. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.
Anyuka zakuszkája
Az anyuka zakuszkáját tényleg anyukám készíti :), hiszen ő a nagymestere ennek a cseppet sem könnyen elkészthető zöldségkrémnek. A padlizsán faszénen való megsütése után darált édes paprika, paradicsom, napraforgó olaj, hagyma, só van hozzáadva. Rengeteg munka előállítani... :) ezért minden cseppjét meg kell becsülni! 200 gr-os kiszerelésben.
Tarhonya
Egyszerű és finom köret.... szinte minden mellé passzol. Formája olyan, mint a boltban kapható gépi változaté, az íze viszont abszolút házi...
Gyufa tészta
Ahogy a neve is mutatja,egy gyufaszálhoz hasonló nagyságú száraztészta. Hazánkban leginkább bajai halászlében fogyasztják,de grízes vagy túrós tésztának is kiváló. 400 g



