Ezt a testest bort a Chardonnayra jellemző trópusi gyümölcsök, zöldfűszerek, ananász és a barrique által kölcsönzött vanília, pörkölt mandula illat- és ízjegyek teszik különlegessé. Fogyasztását 10-12 C-on ajánljuk grillezett, roston sütött fehér húsokhoz, gombamártásos ételekhez.
A Cabernet Sauvignon jellegzetes fűszeressége, a Merlot málnássága, valamint a Soproni Kékfrankos meggyes illata teszi teljessé a bort. Ízében a lekerekedett savak és a magas extrakt teremt harmóniát az illatában is fellelhető gyümölcsökkel.
Reduktív technológiával készült, így a szőlő eredeti aroma-komponensei megmaradnak a borban. Színe zöldessárga. Pohárba kitöltve illatából áramlik a muskotályosság, mely az akácra, a bodzavirágra emlékeztet.
Késői érésű, bogyói aprók, roppanós héjúak. Bora rubinszínű, illata intenzív, érett málnára valamint rózsaillatra emlékeztet. Ízében feketeribizli, szilva érezhető.
Kékfrankos és Syrah házasításával készítettük ezt a bort. Illatában szamóca-málna lelhető fel, ízére a friss, ropogós savak jellemzőek.
A kitűnő talaj és éghajlati adottságoknak köszönhetően egy mélyrubinvörös színű, alkoholban gazdag, testes bort kóstolhatunk, amelyben egy kis kakaó illetve fekete ribizli érezhető. Karakterességét legalább egy éves érlelés után éri el a bor.