Mások ezeket rendelték

Tekergő
A magyarok második legkedveltebb sajtja a parenyica. Hevített gyúrt sajt, melyet szalagra nyújtunk, sózunk és csiga formára tekerünk. A tekergő nevet ezért kapta. Természetes bükkfaforgácson füstölve kapja végleges színét, illatát, ízét. A színárnyalatok eltérőek lehetnek egyes füstölések között. (általában a levegő páratartalmától függ) Összetevői: Magyartarka-tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só A 2021-ben ezüstérmet, majd a 2022-ben bronzérmet kapott a Magyar Sajtmustrán. Fogyasztása függőséghez vezethet. ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család

Gyufa tészta
Ahogy a neve is mutatja,egy gyufaszálhoz hasonló nagyságú száraztészta. Hazánkban leginkább bajai halászlében fogyasztják,de grízes vagy túrós tésztának is kiváló. 400 g