Fermentált zöldségek előállításával foglalkozom. Ezzel az eljárással a zöldség nincs hőkezelve, tehát nyersen, annak teljes tápértéke megőrzésével fogyaszthatjuk. Az ezáltal termelődő pre- és probiotikumok elősegítik az ásványi anyagok és vitaminok elérhetőségét, visszaszorítják a patogén baktériumokat, valamint lebontják a nehezen emészthető anyagokat. Ezért pl. a káposzta nem puffaszt. Mint tudjuk, a probiotikumokra szükség van a bélflóra egyensúlyához, ez pedig hozzájárul az immunrendszerünk épségének megőrzéséhez. Erre pedig manapság nagy szükségünk van és lesz is mindig. Vegánok, vegetáriánusok is sokrétűen beleépíthetik napi menüjükbe.
Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET A RENDELÉSI HATÁRIDŐ LEZÁRULTA UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már korábban megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül. Köszönöm szépen a megértést!