100 % liofilizált (fagyasztva szárított) fűszernövényeből (fertei zeller), parajdi sóból készült fűszersó adalékmentes, vegán, vega, paleo A "fertei" zeller, ahogy tájszólásban mi hívjuk, messze földön híres. 200 éve termesztik ezen a vidéken, kiváltképpen Hegykőn. Az álatlam készített zeller szár is részben saját termesztésű, hegykői zellerpalántáról nevelt levelek, részben pedig Hegykőről kapott zellerlevelek. Legtöbbször frissen, salátákhoz használjuk, nálunk, Magyarországon szinte elengedhetetlen hozzávalója az igazi, aranysárga húslevesnek. Bátran haszáljuk, ezt a nagyon jótékonyhatású zöldséget. Nagyon jó B-vitamin forrás, segíti a fokozott koncentrációt és a stressz oldását. Nyári hőség idején segíti a testünk sóháztartásának egyensúlyban tartását a reggel és délután elfogyasztott fél-fél pohár zellerlé, vízzel hígítva.
Pikáns fűszerezésű csatni. Javasoljuk sültekhez, érett sajtokhoz. Összetevők: lila sárgarépa, vöröshagyma, narancs, citrom, almaecet, fűszerek.
Fűszeres őszibarack csatni. Ajánljuk sült- és grillezett húsokhoz, érlelt sajtokhoz.
Finom fűszerezésű kence vegyszermentesen termesztett zellerből, pritamin paprikából, paradicsomból vöröshagymával, fűszerekkel. Felbontás után hűtve tárolandó.
Vegyszermentesen termelt alapanyagokból készült , tartósítószert , ízfokozót nem tartalmazó kézműves termék. Összetevői: Sárgarépa, fehérrépa, karalábé, zeller, hagyma, fűszerek: rozmaring, bazsalikom, petrezselyem, parajdi só 2% Felhasználása: levesek, mártások, sült és főtt húsok, köretek, zöldségételek ízesítésére. Utánsózást igényel. Tipp: gyorsleves: 1 liter meleg vízhez 2 evőkanál zöldségkeveréket teszünk. 10 percig gyöngyözve förraljuk, majd levésbetéttel - tészta, májgombóc, grízgombó...- gazdagítjuk, ízlés szerint sózzuk.