Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Harkai Gyümölcsöskert

Harkai Gyümölcsöskert

Őstermelői családi gazdaságunk 2019 óta készít széles spektrumban minőségi, kézműves szörpöket, lekvárokat, zöldségkrémeket és egyéb élelmiszereket saját termesztésű gyümölcsökből, zöldségekből. A növények elültetésétől a végtermék üvegbe kerüléséig minden munkafolyamatot magunk végzünk és magunk ellenőrzünk, így biztosítva a kíváló minőséget. Eddig 13 termékünket díjazták arany (4), ezüst (5) ill. bronz (4) minősítéssel a Magyar Ízek Versenyén. Összesen fél hektáron gazdálkodunk az Alpokalján, hagyományos, kiskerti módszerekkel, ökológiai szemlélettel. Termékeink színezékmentesek, szörpjeinkhez nem használunk sűrítményt, lekvárjaink, zöldségkrémeink pedig még tartósítószert sem tartalmaznak. Cukormentes termékeink nyírfacukrot tartalmaznak természetes édesítőszerként répacukor helyett. Nálunk mindenki megtalálja a számítását, az is, aki a nagymama spájzának elfeledett ízvilágát szeretné felidézni, az is, aki egészségtudatosan él és táplálkozik és az is, aki valami olyan exkluzív különlegességre vágyik, amit garantáltan sehol máshol nem kaphat meg. Válogasson kedvére, ígérjük, nem fog csalódni!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint

Babérlevél egész 10 gramm

Vegyszermentesen termesztett, szárított babérlevél, egész.

550 Ft500 Ft / zacskó
500 Ft/zacskó

Bodzavirág szörp

Színezékmentes, kézműves bodzavirág szörp répacukorral, mely a Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert.

1200 Ft / üveg
1200 Ft/üveg

Bodzavirág tea 15 gramm

Szárított bodzavirág. 15 gramm tea 10-12 adag tea készítésére elegendő.

500 Ft400 Ft / zacskó
400 Ft/zacskó

Citromfű tea 15 gramm

100% vegyszermentes alapanyagból, adalékmentesen készült teafű. A pihentető alvás záloga. 15 gramm kb. 10-12 adag tea készítéséhez elegendő.

500 Ft400 Ft / zacskó
400 Ft/zacskó

Citromfűszörp

Házi citromfűszörp répacukorral. A pihentető alvás záloga.

2500 Ft / üveg
2500 Ft/üveg

Csokis cseri lekvár 190 gramm

Csokoládés cseresznye lekvár. Étcsokoládéval, finom fűszerekkel, tartósítószer nélkül. A Magyar Ízek Versenyén ezüst minősítést nyert.

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Cukormentes bodzavirág szörp

Cukormentes, színezékmentes, kézműves bodzavirág szörp nyírfacukorral, mely a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítést nyert. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)  

1900 Ft / üveg
1900 Ft/üveg

Cukormentes citromfűszörp

Cukormentes citromfű szörp nyírfacukorral. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)

2500 Ft / üveg
2500 Ft/üveg

Cukormentes fügelekvár

Ínyenc fügelekvár citromhéjjal, fahéjjal, citromlével, vörösborral, finom fűszerekkel, nyírfacukorral. Vegyszermentesen termelt fügéből, színezék- és tartósítószermentes.  (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)

1500 Ft / db
1500 Ft/db

Cukormentes kékszőlő szörp

Cukormentes kékszőlő szörp, nyírfacukorral. A Magyar Ízek Versenyén arany minősítést nyert. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)

1500 Ft / üveg
1500 Ft/üveg

Cukormentes levendulaszörp

Házi levendulaszörp xilittel. Vegyszermentesen termelt francia levendulából, színezékmentes. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)

2500 Ft2300 Ft / üveg
2300 Ft/üveg

Cukormentes menta szörp

Cukormentes mentalevél szörp vegyszermentes alapanyagból, nyírfacukorral. (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)

1200 Ft / üveg
1200 Ft/üveg