Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Készételek

Akkor hummus - Csicseriborsós zakuszka krém - 190g

Zakuszka jellegű, csicseriborsós krém "- Ez csicseriborsós zakuszka - akkor humusz, nem? - nem, mert paprika, és hagyma is van benne. - De csicseriborsó a hummusban van. -Akkor legyen hummus.... " A krémet kenyérre, piritósra ajánljuk leginkább, de melegszendvicsek alapjául is tökéletesen alkalmas. Tartósítószert nem tartalmaz! Nem csípős.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Akkor hummus - Csicseriborsós zakuszka krém, PIKÁNS - 190g

Zakuszka jellegű, csicseriborsós krém "- Ez csicseriborsós zakuszka - akkor humusz, nem? - nem, mert paprika, és hagyma is van benne. - De csicseriborsó a hummusban van. -Akkor legyen hummus.... " A krémet kenyérre, piritósra ajánljuk leginkább, de melegszendvicsek alapjául is tökéletesen alkalmas. Tartósítószert nem tartalmaz! Enyhén csípős, inkább pikáns.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Puffin - Babos zakuszka - 190g

Zakuszka jellegű, babos krém "Lehet, hogy erőt és mindent lebíró akaratot csak a Puffin adhat, de az én kedvencem a bab." A krémet kenyérre, piritósra ajánljuk leginkább, de melegszendvicsek alapjául is tökéletesen alkalmas. Tartósítószert nem tartalmaz! Nem csípős.

1200 Ft / db
1200 Ft/db

Zelleres zakuszka, PIKÁNS - 190g

Zakuszka jellegű, zelleres krém, pikáns. A krémet kenyérre, piritósra ajánljuk leginkább, de melegszendvicsek alapjául is tökéletesen alkalmas. Tartósítószert nem tartalmaz! A krém enyhén csípős, inkább csak pikáns.

1200 Ft / db
1200 Ft/db