Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Húsok

Angus Marha Darált hús

Kiszerelés: 1 kg/csomag. Aberdeen Angus marhahús és vesefaggyú 80-20 %-os arányának darálmánya kiváló alapja az otthoni készítésű hamburger pogácsának. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, előhűtési eltarthatósága 15 nap! A ár a pontos súly függvényében változhat.  

6240 Ft / kg
6240 Ft/kg

Angus Marha fehérpecsenye

1 csomag körülbelül 1 kg. Az ár a pontos súly függvényében változhat.  Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha Fehérpecsenye. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét.  A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

11535 Ft / csomag
11535 Ft/kg

Angus Marha lábszár

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha lábszár. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15 nap.

4940 Ft / kg
4940 Ft/kg

Angus Marha Lapocka

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha lapocka. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, a termék előhűtési szavatossági ideje 15. Kiszerelés kb 1 kg. Az ár a pontos súly függvényében változhat.

6290 Ft / kg
6290 Ft/kg

Angus Marha nyak

Aberdeen Angus húshasznú szarvasmarha nyak. A birtokon az állatok születésüktől kezdve, saját ütemükben nevelkednek, a takarmányozás pedig a gazdaság által megtermelt gabonafélékkel történik, legeltetéssel kiegészítve. Az állatok számára kialakított legelőterület folyamatos mozgást és boldog életteret jelent a jószágoknak. Az állatok vágása és feldolgozása a birtok saját vágóhídján történik, így biztosítva a termék minőségét. A vákuumcsomagolásnak köszönhetően, előhűtési eltarthatósága 15 nap! Kiszerelés kb 1 kg. A ár a pontos súly függvényében változhat.  

4940 Ft / kg
4940 Ft/kg

Cabanossi 100 g

Cabanossi füstölt kolbász Kolbászkedvelők álma. Finoman darált kakashúsból és sertés szalonnából készült vékony, hosszú kolbász, mely az intenzív illatával és fűszerezésével magával ragadja a kóstolót. Ínycsiklandó falat. Vidd és harapd. Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat. GMO mentes, tej- és tojásmentes, gluténmentes. 

800 Ft / pár
8000 Ft/kg

Chilis füstölt pácolt fürjtojás

A füstölt pácolt fürjtojás egy mutatós és igazán ízletes kísérője lehet bármilyen ételnek vagy akár italnak is. Fogyaszthatjuk egy egyszerű szendvics vagy egy saláta mellé, de egy hangulatos borozás vagy egy különleges égetett szesz kóstolás kisérőjeként is megállja a helyét. Íze leginkább a füstölt sajtra hasonlít. 

2000 Ft / üveg
2000 Ft/üveg

Fürj tojás

A fürjtojás ínyencségnek számító tojásfajta. A fürjtojás igen apró méretű, héja fehér alapon barna pettyes, ami a leggyakoribb, de a színe és rajzolata mindig más, alakja megegyezik a normál tojáséval. Egy tojás tömege körülbelül 10 gramm, energiatartalma 15 kcal. Bel tartalmát tekintve egy tyúktojás energiatartalma 5-6 darab fürjtojásnak felel meg, viszont a fürjtojásnak jóval nagyobb a vitaminértéke és a legalacsonyabb a koleszterin szintje. A legegészségesebb és legbiztonságosabb tojás, az eddig nyersen elfogyasztható tojások közt.   Egyes természetgyógyászok valósággal életelixírnek tekintik, afrodiziákum jellegéről, férfiasságot segítő hatásáról pedig már a laikusok többsége is hallott.

600 Ft / doboz
50 Ft/db

Füstölt pácolt fürjtojás

A füstölt pácolt fürjtojás egy mutatós és igazán ízletes kísérője lehet bármilyen ételnek vagy akár italnak is. Fogyaszthatjuk egy egyszerű szendvics vagy egy saláta mellé, de egy hangulatos borozás vagy egy különleges égetett szesz kóstolás kisérőjeként is megállja a helyét. Íze leginkább a füstölt sajtra hasonlít. 

2000 Ft / üveg
2000 Ft/üveg

Kakas pástétom 100 g

Kakas Pástétom Tanyasi kakashúsból készült házi jellegű húspástétom. Kellemes fűszerezése és finom konzisztenciája  különleges ízélményt nyújt fogyasztójának. Az ár a kiszerelés pontos súlyának függvényében változhat.  Tartósítószermentes, GMO mentes, Glutén-, Tej-  és Tojásmentes. 

800 Ft / db
8000 Ft/kg

Mangalica kenyérszalonna

kb:25-30 dkg/csomag. Az ár a pontos súly függvényében változhat! Hagyományos technológiával készült, bükkfán füstölt mangalica kenyérszalonna. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes termék! Összetevők: mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma, feketebors, koriander, babérlevél  

2002 Ft / csomag
6673.33 Ft/kg

Mangalica Kolozsvári szalonna

50 dkg/csomag. Az ár a pontos súly függvényében változhat! Hagyományos technológiával készült, bükkfán füstölt mangalica kolozsvári szalonna. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes termék! Összetevők: mangalica zsírszalonna, vákuum só, fokhagyma, feketebors, koriander, babérlevél

3120 Ft / csomag
6240 Ft/kg