Vegán alapú “ sajt” kesudióból Összetétel: kesudió, fűszerek , sörélesztő, agar-aga Szavatosság: két hét , felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert
Termelői nyers vegyes virág méz a Fertő-tájról. Változatos, gazdag méhlegelőn gyűjtött nektárból.
Vegyes virágméz: Különböző virágok nektárjából készült méz vagy mézek keveréke.
Vegyes virágméz: Különböző virágok nektárjából készült méz vagy mézek keveréke.
Vegyes zöldségek Összetétel: Szárzeller, hónapos retek , répa , lila hagyma, víz, só fűszerek Allergén: nincs Szavatosság: 2024.12.09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert. Az üveg tartalma változó mennyiségben tartalmazza az összetevőket. .
A célunk ezzel a borral az, hogy megmutassuk a kékfrankos gyümölcsös, igazán szerethető arcát, ezért acéltartályban erjed és csak részben kap hordós érlelést. Mi általában a lédús meggyet és a borsos fűszerességet szeretjük benne, persze a szép savak teszik igazán szerethetővé és jól ihatóvá. Vincellér kékfrankosunk címkéjén a Fertőtáj meghatározó madara, a feketeöves szúnyogvadász füstifecske szerepel.
Palackba zárt szőlőlé zweigeltből. A frissen préselt szőlő minden finomsága megtalálható benne. Hidegen, tisztán vagy szódával fröccsnek is óriási. Nem csak a gyerekek kedvence!
A nádas Zenitünk minden évben megbízhatóan hozza, amit várunk tőle. Igazán kedves, jól iható bor, finoman barackos, egzotikus gyümölcsökkel, ropogós savakkal. Jól behűtve szomjoltó a nyári melegben, télen pedig a nyári napsugarakat varázsolja a poharunkba.
Egyik kedvenc fajtánk, a Zenit újabb arca. Az évjárat lehetővé tette a késői szüretet és így egy komoly természetes édesbor készítését. Gazdag, kivételes bor, a természet ritka ajándéka. Sokrétű illatában aszalt gyümölcsök és finom édesfűszerek csábítanak, a korty pedig beváltja az ígéretet. A filoxéravész előtt a Fertő tó környékén gyakran készítettek a mai szamorodnikhoz hasonló módszerrel édesbort, ezt a régi hagyományt visszük tovább borunkkal. Id. Molnár Tibor a 80-as évek végén egy diplomata-szüret miatt kényszerült a zenitet időn túl leszedni, ekkor ismerte fel, hogy a Fertő partján milyen szépen aszúsodik a fajta. Ez pedig megadja az alapját, hogy az osztrák borászok Ausbruch-jához hasonlóan mi is magas minőségű természetes édesbort készítsünk.
Bevált recept szerint készül, a tiszta mustot alacsony hőmérsékleten, lassan hagyjuk erjedni, hogy megőrizzük a szőlő friss zamatait. Elegáns savakkal, grapefruitos aromákkal, finom borsmentás fűszerességgel. A pince egyik legnépszerűbb bora, mert minden helyzetben jól esik egy pohárral.
Palackba zárt szőlőlé zenitből. A frissen préselt szőlő minden finomsága megtalálható benne. Hidegen, tisztán vagy szódával fröccsnek is óriási. Nem csak a gyerekek kedvence!