Hársméz: Sárgás, sárgásbarnás árnyalatú méz. Mindenkor erős illatú, rendkívül zamatos, legfûszeresebb ízu méz. Hörghurutos betegségek kezelésére javasolt, görcsoldó hatású.
Hársméz: Sárgás, sárgásbarnás árnyalatú méz. Mindenkor erős illatú, rendkívül zamatos, legfûszeresebb ízu méz. Hörghurutos betegségek kezelésére javasolt, görcsoldó hatású.
Finom fűszerezésű, nem csípős házi ketchup vegyszermentes paradicsomból. Összetevők: paradicsom, vöröshagyma, cukor, só, fűszerek.
Ízlésesen összeválogatott almák tökéletes harmóniája. Kedves fűszerességgel, enyhe magkarakterrel kiegészítve. Többféle kiszerelésben vásárolhatod meg aranyérmes pálinkánkat. Az ízlésesen összeválogatott almák tökéletes harmóniája jellemzi. Viaszos finom lecsengés, szép dinamikával, kedves fűszerességgel, enyhe magkarakterrel kiegészítve. Kiszerelés 0.1 l, 0.35 l Díjak Aranyérem Alkoholtartalom 40%
Ízében és illatában is harmonikus, könnyen fogyasztható körtepálinka intenzív, friss körteillattal, amely kissé karcos, de elegáns gyümölcsösséggel párosul. Többféle kiszerelésben vásárolhatod meg ezüstérmes pálinkánkat. Ez a házasított körte pálinkánk kísérletezés során született meg. Mindegyik összetevője (Alexander, Packham’s Triumph és Vilmos körte) hozzátett valamit, hogy ízében és illatában is harmonikus, könnyen fogyasztható körtepálinka kerüljön a pohárba. Intenzív, friss körteillat jellemzi, amely kissé karcos, de elegáns gyümölcsösséggel párosul. Kiszerelés 0.1 l, 0.35 l Díjak Ezüstérem Alkoholtartalom 40%
"A Hegykői petrezselyemgyökér termelése Magyarország nyugat-dunántúli területén, a Fertő-tó környékéhez, Hegykő és Fertőhomok településekhez köthető. A Hegykői petrezselyemgyökér erőteljesen fűszeres íze és illata a Fertő-tó vidékére jellemző hűvös csapadékos időjárásnak, és az ennek következtében elhúzódó tenyészidőnek köszönhetően alakul ki. Az üledékes, laza homoktalaj és a bakhátas művelés sima, elágazásmentes gyökérformát eredményez. A zamatos „Hegykői petrezselyemgyökér” kiváló fűszerezője a magyar konyha ikonikus húslevesének. A „Fertőd vidéki sárgarépa” gyökérteste élénkvörös színű, hosszú, sima, elágazás- és repedésmentes, jellegzetesen édeskés ízű. A karotin képződésre kedvezően hat a mérsékelt meleg, és élénkvörös színt eredményez. A magas napsütéses órák száma a cukor beépülését segíti, ezért lesz a répa édeskés ízű. (forrás: https://kormany.hu/hirek/a-hegykoi-petrezselyemgyoker-is-unios-oltalmat-kapott?fbclid=IwAR3QI2F1ep23en3DZLM658FB5v_L-5qfwANx6eaVwh9qJebpzsf09ov1jQ0 https://kormany.hu/hirek/a-fertod-videki-sargarepa-is-unios-oltalmat-kapott)
Gyümölcsös, muskotályos, fűszeres aromákat felvonultató bájak, izében marcipános felütéssel. Harmonikus, elegáns, aranyérmes pálinka. Kissé szégyenlősen mutatja meg szép gyümölcsös, muskotályos, fűszeres aromákat felvonultató bájait. Ízében is megtaláljuk az illatában már felfedezett jegyeket, melyeket lekváros, marcipános felütéssel koronáz meg. Harmonikus, elegáns pálinka. Kiszerelés 0.35 l Díjak aranyérem Alkoholtartalom 40%
Hummusz alap recept Összetétel: Csicseriborsó , tahini, fokhagyma, római kömény Allergén: szezámmag Szavatosság: kb. 4hétig felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert Kb. 200 gr. Krémet tartalmaz