Mások ezeket rendelték
![](uploads/844-648975246d80d.jpg)
Vaníliás krémtúró kecsketejből - mazsolával
A termék hagyományos eljárással lefölözés nélkül, kecsketej alvasztásával, majd lassú kimelegítésével készül. A túró zsíros, krémes állagú, izesítése vaniliás cukor, porcukor és mazsola, eltarthatósága 7 nap, tartósítószert nem tartalmaz.
![](uploads/852-64de0e8079e90.jpg)
Répce (200g)
Franciaország Franche-Comté régiójából származó recept alapján készítem. Teljes tejből készült keménysajt, melyet fél évtől akár 2 éven keresztül is érlelek. Minden 2 hónapnál tovább érlelt sajt laktózmentes, így érzékenyek is fogyaszthatják. Az idő előrehaladtával, állaga krémesebb, íze különlegesebb, karakteresebb lesz. A gyógynövényekkel tarkított széna alapú takarmányozás hatására, a sajt ízvilágában visszaköszön az Alpokaljára jellemző enyhe alpesi terroir. A hosszas érlelés határása, ropogós fehérjekristályok jelenhetnek meg a sajtban. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb 200-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só.
![](uploads/304-63e522a7c1426.png)
Vincellér Zöldike must zenitből 2l
Palackba zárt szőlőlé zenitből. A frissen préselt szőlő minden finomsága megtalálható benne. Hidegen, tisztán vagy szódával fröccsnek is óriási. Nem csak a gyerekek kedvence!