Mások ezeket rendelték

Vincellér Zöld Veltelini 2024
Bevált recept szerint készül, a tiszta mustot alacsony hőmérsékleten, lassan hagyjuk erjedni, hogy megőrizzük a szőlő friss zamatait. Elegáns savakkal, grapefruitos aromákkal, finom borsmentás fűszerességgel. A pince egyik legnépszerűbb bora, mert minden helyzetben jól esik egy pohárral.

Irsai Olivér 2024
Reduktív technológiával készült, így a szőlő eredeti aroma-komponensei megmaradnak a borban. Színe zöldessárga. Pohárba kitöltve illatából áramlik a muskotályosság, mely az akácra, a bodzavirágra emlékeztet.

Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család