Mások ezeket rendelték

Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család

Akácméz
Akácméz: Színe víztiszta, zöldes árnyalatú méz. Íze kellemes, lágy és édes. Akácvirág illatú, magas gyümölcscukor tartalma miatt sokáig folyékony marad. Jó fertőtlenítő, köhögés ellen ajánlott.

Brokkoli extrákkal
Fermentált brokkoli, karfiol Összetétel: brokkoli, sárgarépa , retek, zellerszár, víz, só fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2024.12.09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert Az összetevők változó arányban fordulnak elő az üvegben .