Mások ezeket rendelték
Jóska Bátyám kedvence (Az év legjobb magyar sajtja 2025)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. 2025-ben a sajtbírák az év legjobb magyar sajtjának választották. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család
Fürj tojás
Nagy erő egy kis tojásban Mindössze tíz grammot nyom egy darab fürjtojás, ugyanakkor a kicsiny méretéhez képest feltűnően értékes beltartalommal rendelkezik. Proteinekben, A-, B1-, B2-, C-, D3-, E-vitaminokban és foszforban, káliumban, vasban, cinkben igen gazdag. A fürjtojás fogyasztásával nagy mennyiségű természetes vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális aminosavak jutnak a szervezetbe és ezzel hozzájárulunk immunrendszerünk egyensúlyának helyreállításában. Koleszterin tartalma kevés, ezért szív- és érrendszeri betegségben szenvedők is bátran fogyaszthatják.

