Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Répce (érlelt keménysajt)

Franciaország Franche-Comté régiójából származó recept alapján készítem.

Teljes tejből készült keménysajt, melyet fél évtől akár 2 éven keresztül is érlelek.

Minden 2 hónapnál tovább érlelt sajt laktózmentes, így érzékenyek is fogyaszthatják.

Az idő előrehaladtával, állaga krémesebb, íze különlegesebb, karakteresebb lesz.

A gyógynövényekkel tarkított széna alapú takarmányozás hatására, a sajt ízvilágában visszaköszön az Alpokaljára jellemző enyhe alpesi terroir.

A hosszas érlelés határása, ropogós fehérjekristályok jelenhetnek meg a sajtban.

Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik.

Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb 200-350g.

Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só.

 

2200 Ft / db
8800 Ft/kg



Nincs még hozzászólás a termékhez!

Nincs még értékelés a termékhez!

Mások ezeket rendelték