Mások ezeket rendelték
Jóska Bátyám kedvence (Az év legjobb magyar sajtja 2025)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. 2025-ben a sajtbírák az év legjobb magyar sajtjának választották. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család
Hamis “májkrém”
Fermentált hüvelyes kence Összetétel: Fermentált gombapép, lencse , fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: kb. Egy hétig felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert Kb. 150 gr. Krémet tartalmaz
Méhpempő
A méhpempő gyógyhatású anyag, amely több mint 150 biológiailag aktív összetevőt tartalmaz. Magas az ásványi anyag tartalma és csaknem az összes aminosav megtalálható benne. Sejttisztító hatású, kiemelkedő immunrendszer erősítő, B-Vitamin komplex.

