Egy pillanatra felejtsétek el a bolti túrót. Tegyétek bele a kosaratokba, és jöhet a csütörtök esti túrós palacsinta, vagy a pénteki túrós tészta. (Csuszát ne felejtsetek hozzá rendelni) Zsíros tejből készült rögös túró pasztőrözött magyartarka tehéntejből. Ételed az életed! :)
Kékfrankos és Syrah házasításával készítettük ezt a bort. Illatában szamóca-málna lelhető fel, ízére a friss, ropogós savak jellemzőek.
A legkedveltebb magyar tészta. Túróval vagy mákkal, dióval vagy grízesen- kinek-kinek kedve szerint. 400g/ csomag
Házi rozmaring szörp vegyszermentes alapanyagból. A Magyar Ízek Versenyén bronz minősítést szerzett.
A virágos és a lekváros kajszi stílust tökéletesen ötvöző komplexitás, végtelen harmónia. Tökéletes mestermunka. Kóstold meg Champion díjas, a Quintessence 2020. legjobb pálinkája elnyert párlatunkat! Kiszerelés 0.35 l Díjak Champion díj, a Quintessence 2020. legjobb pálinkája Alkoholtartalom 40%
Hagyományos házi sárgabarcklekvár répacukorral. Ahogy nagymamáink készítették.
A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: ~1,2 kg / db. Nyers, füstölt sertés bőrös karaj. Hagyományos sózással, hagyományos füstöléssel. Tárolás: 0 °C és +15 °C között.
A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: ~0,5 kg / rúd. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.
A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: ~1,5 2,5 kg / db. Nyers, füstölt sertés comb. Hagyományos sózással, hagyományos füstöléssel. Tárolás: 0 °C és +15 °C között.