Mások ezeket rendelték
Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család
Hónapos retek variációk
Hónapos retek karfiollal Összetétel: hónapos retek, karfiol , víz, só fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2025 12. fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert. Kb. Fele- fele arányban karfiol és retek es egyéb zöldségek
Sült paprika és lilahagyma
Fermentált sült paprika, sült lilahagymával Összetétel: paprika, lilahagyma,so ,víz és fűszerek , Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2025 .09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert. Kb. 1/2 - 1/2 arányban