Mások ezeket rendelték
Pattogtatni való kukorica
Vegyszermentesen termelt, kézzel morzsolt pattogtatni való kukorica. Felhasználható pattogatógépben, vagy lefedve mikróban is. Könnyen, gyorsan többféle ízesítéssel készíthető tűzhelyen, fedő alatt pattogtatva. Magas hőfokon, vaj, olaj vagy zsír hozzáadásával kb 5 perc alatt kipattog. A zsiradékba tehetünk sót, fűszereket: rozmaring,chili, fokhagymapor..., de ízesíthetjük a vajban elkevert fahéjjal, kakóporral és mézzel is. Téli estéken, egy jó filmmel és egy tál pattogatott kukoricával kellemes érzés bekuckózni a kanapéra. jó szórakozást és kukoricázást kívánunk.
Medvehagyma
Vegyszermentesen termelt, vagy gyűjtött alapanyagból, tartósítószer és ízfokozó nélkül kézzel készített kézműves termék. Medvehagyma: használható a fokhagyma alternatívájakent mindenben, amiben a fokhagymát használjuk. A hagymafélék családjába tartozik, íze, illata a fokhagymáéhoz hasonló. Felhasználása is a fokhagymáéval megegyezik, azonban a gyomrot nem terheli meg annyira. Összetétele alapján mindennapi használatra javasolt enyhe antibiotikum. Tavasszal, korán jelennek meg zöld levelei, ezért a medvehagyma ideális a tavaszi tisztítókúrákban. Immunerősítő. Tél után a szervezet immunrendszere érzékenyebben reagál a tavasszal bekövetkező hőmérséklet ingadozásokra. A medvehagyma az immunrendszer erősítésével segít a szervezetnek megbirkózni ezekkel a változásokkal. Vérnyomáscsökkentő. A hagyományos fokhagymához hasonlóan a medvehagyma is csökkenti a vérnyomást és hozzájárul a szív- és érrendszeri-betegségek megelőzéséhez. Csökkenti a migrénrohamok és fejfájások gyakoriságát. Kedvezően hat gyomorbántalmak, székletrekedés, puffadás és ritka széklet esetén is. Féregtelenítő hatását intenzív ízének köszönheti. Felső légúti megbetegedések, például asztma vagy légcsőgyulladás esetén is alkalmazható.
Fürj tojás
Nagy erő egy kis tojásban Mindössze tíz grammot nyom egy darab fürjtojás, ugyanakkor a kicsiny méretéhez képest feltűnően értékes beltartalommal rendelkezik. Proteinekben, A-, B1-, B2-, C-, D3-, E-vitaminokban és foszforban, káliumban, vasban, cinkben igen gazdag. A fürjtojás fogyasztásával nagy mennyiségű természetes vitaminok, ásványi anyagok és esszenciális aminosavak jutnak a szervezetbe és ezzel hozzájárulunk immunrendszerünk egyensúlyának helyreállításában. Koleszterin tartalma kevés, ezért szív- és érrendszeri betegségben szenvedők is bátran fogyaszthatják.