Mások ezeket rendelték
Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család
Kelekó Lajcsi - 100 ml
Kelekó Lajcsi - Kólában edzett chili szósz Különleges szósz, különleges ételekhez. Hamburger mellé sokan fogyasztanak kólát, akkor a hamburgerbe miért ne kerülhetne szósz formájában? Meglepő, különleges ízvilág, egy próbát megér. Ízesítésnek kóla, almaecet, fokhagyma, cukor provancei és olasz fűszerkeverék, bazsalikom, só, bors és szegfűszeg került a szószba. Tartósítószert NEM tartalmaz!
Fokhagymás parenyica
Szárított fokhagymával fűszerezett, bükkfán füstölt parenyica. Vákuumcsomagjuk, így 1 hónapig megőrzi minőségét. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 250-350g. Összetevők: Magyartarka-tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, fokhagyma ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család