Mások ezeket rendelték

Étkezési mák 1000g
Étkezési célra termesztett mákunk új nemesítésű, alacsony morfin tartalmú, magja szép sötétkék színű. Szántóföldi növénytermesztésünkben a legnagyobb odafigyelést igényli. Vetése ősszel történik, betakarítása júliusban. Termesztésének kritikus pontja a betakarítás majd az azt követő feldolgozás, tisztítás. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztítására, a betakarítás után rögtön megkezdjük a folyamatot, így nem kezd avasodni. Gazdag kalciumban, rézben, foszforban, vasban, jódban, magnéziumban és mangánban, a linolénsav pedig segít egészségesen tartani a szívet. Fogyasszák egészséggel! Baráti üdvözlettel: Németh család


Fermentált savanyú uborka
Fermentált kapros savanyú uborka Összetétel: kigyouborka ,torma, víz, só fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2024.12..09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert. kb.230 - 250 gr uborkát tartalmaz .