Mások ezeket rendelték

Angus Marha kolbász
A marha kolbász a hagyományos technológia alapjait szem előtt tartva készül. Nirtit, adalékanyag és tartósítószermentes!Saját tenyésztésű marha és mangalica zsírszalonna felhasználásával készül. Kiszerelés: kb 25 dkg. Az ár a pontos súly függvényében változhat. Összetevők: marha hús, mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt feketebors, őrölt kömény

Étkezési mák 1000g
Étkezési célra termesztett mákunk új nemesítésű, alacsony morfin tartalmú, magja szép sötétkék színű. Szántóföldi növénytermesztésünkben a legnagyobb odafigyelést igényli. Vetése ősszel történik, betakarítása júliusban. Termesztésének kritikus pontja a betakarítás majd az azt követő feldolgozás, tisztítás. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztítására, a betakarítás után rögtön megkezdjük a folyamatot, így nem kezd avasodni. Gazdag kalciumban, rézben, foszforban, vasban, jódban, magnéziumban és mangánban, a linolénsav pedig segít egészségesen tartani a szívet. Fogyasszák egészséggel! Baráti üdvözlettel: Németh család

Mangalica paprikás kolbász, 1 pár
Az ár a pontos súly függvényében változhat! Egy csomag tartalma: 1 pár kolbász, kb 0,25 kg. Hagyományos technológia alapján készült, bükkfán füstölt termék. Tartósítószer, adalékanyag és nitrit mentes! Összetevők: mangalica hús (60 %), sertés hús (20%), mangalica zsírszalonna, vákuum só, fűszerpaprika, fokhagyma granulátum, őrölt kömény, őrölt feketebors