Mások ezeket rendelték

Sonkás parenyica
Házi sonkával tekert, bükkfán füstölt parenyica. Hevített gyúrt sajt, melyet szalagra nyújtunk, sózunk, és sonkával együtt feltekerünk. Összetevők: magyartarka tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, házi füstölt comb Vákuumcsomagjuk, így 2 hónapig megőrzi minőségét. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 270-330g. ,,Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család

Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család

-- Medvehagymás füstölt pácolt fürjtojás --
Csak szezonban friss medvehagymával! A füstölt pácolt fürjtojás egy mutatós és igazán ízletes kísérője lehet bármilyen ételnek vagy akár italnak is. Fogyaszthatjuk egy egyszerű szendvics vagy egy saláta mellé, de egy hangulatos borozás vagy egy különleges égetett szesz kóstolás kisérőjeként is megállja a helyét. Íze leginkább a füstölt sajtra hasonlít.