Mások ezeket rendelték
Konfitált fokhagyma
Konfitált fokhagyma Egy igazi kuriózum.A konfitálás tulajdonképpen lassú, alacsony hőfokon és bőséges zsiradékban történő sütés. Hagyományosan húsokat készítenek így, a saját zsírjukban sütik őket nagyon hosszú ideig. A fokhagyma harsánysága eltűnik, szinte édeskés, karamellizált és elképesztően krémes gerezdeket kapunk a konfitálás végén, melyek egyben maradnak, de nagyon könnyen kenhetőek. Nagyon szeretjük piritós kenyéren, melegszendvicsen, vendégváró falatkákhoz. A megmaradó olaj sütéshez, főzésre alkalmas, különös ízeket ad hozzá akár egy egyszerű rántottához. De akár friss salátákhoz is alkalmas, mint fűszerolaj.
Obazda Bajor sajtkrém különlegesség
Az obazda az " Oktoberfest egyik alappillére" .Egy fűszeres bajor sajtkészítmény, amit kenyérre kenve vagy pereccel esznek. Bajorországban a sörkertek egy klasszikus étele. Camembert sajt, Krémsajt, vaj, hagyma és fűszerek keverékéből készítjük 20 dkg-os kiszerelésben kerül eladásra
Tökmagos krémsajt
Teljes tejhez hőkezelés után baktériumkultúrát, természetes tejoltóenzimet és tengeri sót adunk, tökmaggal és tökmagolajjal ízesítjük. Súlya 250g