Mások ezeket rendelték

Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család

Fermentált karfiolvariációk
Fermentált karfiol fűszerekkel, répával Összetétel: karfiol, répa és fűszerekkel ízesítve . Víz, só, fűszerek . Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2026.10. 09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert Kb. 210-280 gr karfiolt tartalmaz a fűszereken kívül .

Fermentált savanyú uborka
Fermentált kapros savanyú uborka Összetétel: kigyouborka ,torma, víz, só fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2024.12..09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert. kb.230 - 250 gr uborkát tartalmaz .