Mások ezeket rendelték
Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család
Sonkás parenyica
Házi sonkával tekert, bükkfán füstölt parenyica. Hevített gyúrt sajt, melyet szalagra nyújtunk, sózunk, és sonkával együtt feltekerünk. Összetevők: magyartarka tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, házi füstölt comb Vákuumcsomagjuk, így 2 hónapig megőrzi minőségét. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 270-330g. ,,Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család
Csalamádé
VErdélyi fermentált csalamádé Összetétel: apró káposzta, zöldésgek, víz, só, fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2024.02.09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert. A káposzta mennyisége meghatározó , kb. 150- 200 gr. a zöldségek összetétele mennyiségében változó .