Mások ezeket rendelték

Cékla por
Vegyszermentesen termelt cékla, melyet hozzáadott cukor, tartósítószer, ízfokozó nélkül megújuló energia felhasználásával szárítottunk .A szárítás során csak a víztartalmát veszítette el, a benne lévő vitaminok, ásványi anyagok és értékes vegyületek koncentrált formában károsodás nélkül megmaradtak. Íze a friss föld illatára emlékeztet, mégis kicsit édeskés. A céklában nagy mennyiségben találhatóak értékes vitaminok és ásványi anyagok, valamint antioxidánsok, főleg kálium, magnézium, vas, A-, C- és B6-vitamin. A cékla nagyszerűen javítja a vérkeringést, többek között az agyunkban is, ez, illetve a benne található vegyületek rendkívül hasznosnak bizonyultak a idegrendszer egészségének megőrzésében. A cékla nagyon jól javítja az erőnlétet, teljesítményt és a kitartást, ezért érdemes azt fogyasztani komolyabb fizikai igénybevétel előtt. A céklában lévő fitokemikáliák, illetve antioxidánsok, például a bétacianin igen erős daganatellenes hatásokkal rendelkeznek. A szárított céklát porítottuk. Felhasználható: smoothykhoz, levesekhez, mártásokhoz, bébiételekhez, sütemény színezéshez, levesek, ételek ízesítéséhez. Amennyiben smoothyban vagy italban nyersen fogyasztjuk, akkor célszerű vízzel vagy folyadékkal felönteni, majd állni hagyni kb. 10 percet, hogy a rostok visszaduzzadjanak. Az üveg vagy zacskó kb. 1 kg friss céklából készült.

Zöldségkeverék
Vegyszermentesen termelt alapanyagokból készült , tartósítószert , ízfokozót nem tartalmazó kézműves termék. Összetevői: Sárgarépa, fehérrépa, karalábé, zeller, hagyma, fűszerek: rozmaring, bazsalikom, petrezselyem, parajdi só 2% Felhasználása: levesek, mártások, sült és főtt húsok, köretek, zöldségételek ízesítésére. Utánsózást igényel. Tipp: gyorsleves: 1 liter meleg vízhez 2 evőkanál zöldségkeveréket teszünk. 10 percig gyöngyözve förraljuk, majd levésbetéttel - tészta, májgombóc, grízgombó...- gazdagítjuk, ízlés szerint sózzuk.

Chilis krémméz - 250g
Chilivel ízesített, krémesített repceméz. Megfázásra egy kanál méz a teába, és segít felszabadítani a légutakat, kennyérre kenve kellemesen csípős reggelit/vacsorát/tízórait/uzsonnát kapunk.