Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

ÉLELMISZER

Vincellér Piri must zweigeltből 2l

Palackba zárt szőlőlé zweigeltből. A frissen préselt szőlő minden finomsága megtalálható benne. Hidegen, tisztán vagy szódával fröccsnek is óriási. Nem csak a gyerekek kedvence!

2780 Ft / db
1390 Ft/l

Vincellér Zenit 2021

A nádas Zenitünk minden évben megbízhatóan hozza, amit várunk tőle. Igazán kedves, jól iható bor, finoman barackos, egzotikus gyümölcsökkel, ropogós savakkal. Jól behűtve szomjoltó a nyári melegben, télen pedig a nyári napsugarakat varázsolja a poharunkba.

1990 Ft / üveg
2.65 Ft/ml

Vincellér Zenit késői szüret 2018

Egyik kedvenc fajtánk, a Zenit újabb arca. Az évjárat lehetővé tette a késői szüretet és így egy komoly természetes édesbor készítését. Gazdag, kivételes bor, a természet ritka ajándéka. Sokrétű illatában aszalt gyümölcsök és finom édesfűszerek csábítanak, a korty pedig beváltja az ígéretet. A filoxéravész előtt a Fertő tó környékén gyakran készítettek a mai szamorodnikhoz hasonló módszerrel édesbort, ezt a régi hagyományt visszük tovább borunkkal. Id. Molnár Tibor a 80-as évek végén egy diplomata-szüret miatt kényszerült a zenitet időn túl leszedni, ekkor ismerte fel, hogy a Fertő partján milyen szépen aszúsodik a fajta. Ez pedig megadja az alapját, hogy az osztrák borászok Ausbruch-jához hasonlóan mi is magas minőségű természetes édesbort készítsünk.

3590 Ft / üveg
7.18 Ft/ml

Vincellér Zöld Veltelini 2022

Bevált recept szerint készül, a tiszta mustot alacsony hőmérsékleten, lassan hagyjuk erjedni, hogy megőrizzük a szőlő friss zamatait. Elegáns savakkal, grapefruitos aromákkal, finom borsmentás fűszerességgel. A pince egyik legnépszerűbb bora, mert minden helyzetben jól esik egy pohárral.

1990 Ft / üveg
2.65 Ft/ml

Vincellér Zöldike must zenitből 2l

Palackba zárt szőlőlé zenitből. A frissen préselt szőlő minden finomsága megtalálható benne. Hidegen, tisztán vagy szódával fröccsnek is óriási. Nem csak a gyerekek kedvence!

2780 Ft / üveg
1390 Ft/l

Vincellér Zweigelt 2019

A fertőbozi kötött agyagtalajú Apollónia földek korlátozott termése. Tipikus lilás fajtajelleges színű. Illatában és ízében picit hűvösebb gyümölcsöket, ringlót és meggyet hordoz. Bársonyos, érett tanninok, kerek korty. Igazi könnyen poharazható, mégis izgalmas bisztróvörös. A címkéinken a minket erősen meghatározó Fertőtáj előtt tisztelgünk, így került a szürkemarha a zweigelt címkéjére, ami a Fertő parti legelők tipikus háziállata.⁠

2490 Ft / üveg
3.32 Ft/ml

Virágpor

Virágpor: A virágporos növények hímivarsejtjei. Magas a vitamin, ásványi anyag, nyomelem és esszenciális amionsav tartalma.

2700 Ft / db
5400 Ft/kg

Virágpor

Virágpor: A virágporos növények hímivarsejtjei. Magas a vitamin, ásványi anyag, nyomelem és esszenciális amionsav tartalma.

1600 Ft / db
6400 Ft/kg

Virágpor (nyers)

A nyers virágpor tartalmaz minden vitamint, amit ismerünk, különösen gazdag pantoténsavban (B5 vitamin), B2- és B3-vitaminokban. Továbbá több mint 25 féle nyomelem található meg benne. Mindennapos fogyasztása hozzájárul az emberi szervezet egészséges működéséhez, igazi superfood. Fogyasszon napont 1-2 evőkanállal magában vagy joghurtba, zabkásába keverve. 

3200 Ft / üveg
6400 Ft/kg

Vizikefir limonádé erdei gyümölcsökkel

Vizikefirlimonádé Összetétel: vizikefir, bogyós gyümölcsök,   Allergén: nem tartalmaz  Szavatosság:  sokáig eláll . Felbontás után hűtőben tarolandó  

1250 Ft / üveg
1250 Ft/üveg

Vörösrózsa szörp

Vörös rózsaszirom-szörp, répacukorral.

1500 Ft / üveg
1500 Ft/üveg

Yeti

Yeti - 40ml Fehér habanero szósz. Pici almaecet, pici só, semmi más. Nagyon erős.

2000 Ft / db
2000 Ft/db