Egyik kedvenc fajtánk, a Zenit újabb arca. Az évjárat lehetővé tette a késői szüretet és így egy komoly természetes édesbor készítését. Gazdag, kivételes bor, a természet ritka ajándéka.
Sokrétű illatában aszalt gyümölcsök és finom édesfűszerek csábítanak, a korty pedig beváltja az ígéretet.
A filoxéravész előtt a Fertő tó környékén gyakran készítettek a mai szamorodnikhoz hasonló módszerrel édesbort, ezt a régi hagyományt visszük tovább borunkkal. Id. Molnár Tibor a 80-as évek végén egy diplomata-szüret miatt kényszerült a zenitet időn túl leszedni, ekkor ismerte fel, hogy a Fertő partján milyen szépen aszúsodik a fajta. Ez pedig megadja az alapját, hogy az osztrák borászok Ausbruch-jához hasonlóan mi is magas minőségű természetes édesbort készítsünk.
Egyik kedvenc fajtánk, a Zenit újabb arca. Az évjárat lehetővé tette a késői szüretet és így egy komoly természetes édesbor készítését. Gazdag, kivételes bor, a természet ritka ajándéka.
Sokrétű illatában aszalt gyümölcsök és finom édesfűszerek csábítanak, a korty pedig beváltja az ígéretet.
A filoxéravész előtt a Fertő tó környékén gyakran készítettek a mai szamorodnikhoz hasonló módszerrel édesbort, ezt a régi hagyományt visszük tovább borunkkal. Id. Molnár Tibor a 80-as évek végén egy diplomata-szüret miatt kényszerült a zenitet időn túl leszedni, ekkor ismerte fel, hogy a Fertő partján milyen szépen aszúsodik a fajta. Ez pedig megadja az alapját, hogy az osztrák borászok Ausbruch-jához hasonlóan mi is magas minőségű természetes édesbort készítsünk.