Mások ezeket rendelték

Bükkfán füstölt trappista
A trappista a magyarok egyik kedvenc sajtja. Természetes bükkfaforgácson füstölt sajtunkat a füstölést megelőzően egy hónapig érleljük. Teljes tejből készül (3,8-4,2%-os zsírtartalom) így az állaga lágy és krémes. Nem kell félni a magas zsírtartalomtól, hiszen a zsírban oldódó vitaminok ( A, D, E, K vitamin) így bent maradnak a sajtban. Vákuumcsomagoljuk, így akár hónapokig is megőrzi minőségét. Szendvicsekbe tökéletes választás. :) Kézműves termék, a csomagok súlya kb 270-330g. Összetevők: magyartarka tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család

Fokhagymás parenyica
Szárított fokhagymával fűszerezett, bükkfán füstölt parenyica. Vákuumcsomagjuk, így 1 hónapig megőrzi minőségét. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 250-350g. Összetevők: Magyartarka-tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, fokhagyma ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család

Görögszénamagos sajt
Görögszánamagos sajt Hasonlóan készítem mint a trappistát, azonban préselés előtt görögszénamagot keverek a sajtba. Az érés során a görögszénamag átjárja az egész sajtot, így teljes lesz az íze. Félkemény sajt, melyet kéregflórával érlelek, természetes módon.