Mások ezeket rendelték

Répce (érlelt keménysajt)
Franciaország Franche-Comté régiójából származó recept alapján készítem. Teljes tejből készült keménysajt, melyet fél évtől akár 2 éven keresztül is érlelek. Minden 2 hónapnál tovább érlelt sajt laktózmentes, így érzékenyek is fogyaszthatják. Az idő előrehaladtával, állaga krémesebb, íze különlegesebb, karakteresebb lesz. A gyógynövényekkel tarkított széna alapú takarmányozás hatására, a sajt ízvilágában visszaköszön az Alpokaljára jellemző enyhe alpesi terroir. A hosszas érlelés határása, ropogós fehérjekristályok jelenhetnek meg a sajtban. Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a vákuumozott sajtcsomagok súlya kb 200-350g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só.

Vincellér Zenit késői szüret 2018
Egyik kedvenc fajtánk, a Zenit újabb arca. Az évjárat lehetővé tette a késői szüretet és így egy komoly természetes édesbor készítését. Gazdag, kivételes bor, a természet ritka ajándéka. Sokrétű illatában aszalt gyümölcsök és finom édesfűszerek csábítanak, a korty pedig beváltja az ígéretet. A filoxéravész előtt a Fertő tó környékén gyakran készítettek a mai szamorodnikhoz hasonló módszerrel édesbort, ezt a régi hagyományt visszük tovább borunkkal. Id. Molnár Tibor a 80-as évek végén egy diplomata-szüret miatt kényszerült a zenitet időn túl leszedni, ekkor ismerte fel, hogy a Fertő partján milyen szépen aszúsodik a fajta. Ez pedig megadja az alapját, hogy az osztrák borászok Ausbruch-jához hasonlóan mi is magas minőségű természetes édesbort készítsünk.

Sertés disznósajt
A pontos ár a súly függvényében változhat. Kiszerelés: ~0,5 kg / rúd. Tárolás: +2 °C és +5 °C között.