Mások ezeket rendelték

Fermentált karfiolvariációk
Fermentált karfiol fűszerekkel, répával Összetétel: karfiol, répa és fűszerekkel ízesítve . Víz, só, fűszerek . Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2026.10. 09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert Kb. 210-280 gr karfiolt tartalmaz a fűszereken kívül .

Tekergő
A magyarok második legkedveltebb sajtja a parenyica. Hevített gyúrt sajt, melyet szalagra nyújtunk, sózunk és csiga formára tekerünk. A tekergő nevet ezért kapta. Természetes bükkfaforgácson füstölve kapja végleges színét, illatát, ízét. A színárnyalatok eltérőek lehetnek egyes füstölések között. (általában a levegő páratartalmától függ) Összetevői: Magyartarka-tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só A 2021-ben ezüstérmet, majd a 2022-ben bronzérmet kapott a Magyar Sajtmustrán. Fogyasztása függőséghez vezethet. ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család

Brokkoli extrákkal
Fermentált brokkoli, karfiol Összetétel: brokkoli, sárgarépa , retek, zellerszár, víz, só fűszerek Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2024.12.09 fogyasztható, felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert Az összetevők változó arányban fordulnak elő az üvegben .