Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Edó

“AZ ÍZEK FELTÖLTENEK ÉS ENERGIÁT ADNAK”

kézműves lekvár, chutney, zöldségkrém készítő 

Az Edótermékek azért születtek, mert egy háziasszony a fejébe vette, hogy falusi földjük termésének minden áldását családja számára az asztalra teszi.

A fogyasztói kör következő évben bővült a barátok és ismerősök személyével, s aztén a sok pozitív visszajelzés szárnyakat adott.

Így lett a kedvenc foglalatosságból szenvedély, a fakanálforgatás pedig napi szintű elfoglaltsággá nőtte ki magát.

A lekvárokat követték a chutneyk és zöldségkrémek. Most már a határ a két kéz, a rendelkezésre álló idő és a föld, ami nekünk terem.

Lelkesedésből, ötletből, hitből, alázatból és erőből nincs hiány!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint

Tündérkertek teája

Tündérkertek teája Székelyföldi havasokról gyűjtött és szárított gyógynövényeket tartalmaz. Összetevők:  cickafark, mezei zsurló, kakukkfű, citromfű, menta, kamilla, körömvirág, rózsaszirom, áfonya levél, szurokfű, nyírfalevél, málnalevél, csalán. Üveg tartalma: 30 gr. Sötét üvegbe töltve, hogy illat és íz aromáját, valamint a gyógynövények színüket, minél hosszabb ideig megőrízni tudják.

2500 Ft / db
83.33 Ft/g

Tündérkertek teája papírtasakban.

Tündérkertek teája papírtasakban  Székelyföldi havasokról gyűjtött és szárított gyógynövényeket tartalmazó teacsomag. Kiszerelés 40 gr. Összetevők: cickafark, mezei zsurló, kakukkfű, citromfű, menta, kamilla, körömvirág, rózsaszirom, áfonya levél, szurokfű, nyírfalevél, málnalevél, csalán.

3500 Ft / db
87.5 Ft/g