Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

Edó

“AZ ÍZEK FELTÖLTENEK ÉS ENERGIÁT ADNAK”

kézműves lekvár, chutney, zöldségkrém készítő 

Az Edótermékek azért születtek, mert egy háziasszony a fejébe vette, hogy falusi földjük termésének minden áldását családja számára az asztalra teszi.

A fogyasztói kör következő évben bővült a barátok és ismerősök személyével, s aztén a sok pozitív visszajelzés szárnyakat adott.

Így lett a kedvenc foglalatosságból szenvedély, a fakanálforgatás pedig napi szintű elfoglaltsággá nőtte ki magát.

A lekvárokat követték a chutneyk és zöldségkrémek. Most már a határ a két kéz, a rendelkezésre álló idő és a föld, ami nekünk terem.

Lelkesedésből, ötletből, hitből, alázatból és erőből nincs hiány!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint

Chilis csokis eperlekvár 200 gr

Frissen szedett eperből készült, olvasztott étcsoki került bele és egy leheletnyi chili. A termék nem csípős, csak az utóízben érezhető egy hangyányit a chili hatása. Összetevők: eper, cukor, étcsoki, chili. A termék tartosítószer mentes.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Eperlekvár

Idei első eperlekvár, cukor hozzáadásával készült. Tartósítószermentes termék.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Ízesített krémméz liofilizált eperrel

Egy igazán kulináris ínyencség, ez az ízesített krémméz! Liofilizált eper, repce krémmézzel keverve, csupán ez a két összetevő alkotja ezt a terméket. A repceméz tökéletes harmóniában találkozik az eper frissességével és savasságával! A liofilizálásnak köszönhetően az értékes összetevők nem károsodnak, a vitaminok nem bomlanak le, az ízek és aromák változatlanok maradnak.  A repceméz nagyon könnyen kristályosodik és nagyon finomszemcsés, krémes megjelenést kap.  Kellemez ízű, selymes állagú, fehér színű méz. Kiváló energetizáló, ideális gyomorpanaszokra.  

1800 Ft / db
12.86 Ft/g

Közös csomagajánlatunk Mézesmadzaggal

Közös csomagajánlatunk Mézesmadzaggal   A csomag tartalma: 1 db virágméz Mézesmadzagtól (100 gr) 1 üveg Tündérkertek teája (Székelyföldi havasokon gyűjtött gyógynövényekből készült 30 gr-os teakeverék) A csomagot selyemfényű díszdobozba, gyönyörű szalaggal átkötve kínáljuk.  

4500 Ft / csomag
35 Ft/csomag

Közös csomagajánlatunk RenKával

Közös közös csomagajánlatunk RenKával   A csomag tartalma: 1 tasak liofilizált (fagyasztva szárított) szamóca RenKától 1 üveg Tündérkertek teája (Székelyföldi havasokon gyűjtött gyógynövényekből készült 30 gr-os teakeverék) A csomagot selyemfényű díszdobozba, gyönyörű szalaggal átkötve kínáljuk.

5000 Ft / db
2500 Ft/db

Levendulás eperlekvár 200 gr

A levendulás eperlekvár a kora nyár slágere!  Az üvegbe a virág szárastól került bele, hogy felbontás után egy mozdulattal kihúzni lehessen. Így csak az íze marad benne, és nem kell a fogak közül a levendulavirágokat kipiszkálni. Összetevők: eper, cukor, levendulavirág. Tartósítószermentes termék. 

2000 Ft / db
10 Ft/g

Liofilizált zöldségkeverék: karalábé+zeller+sárgarépa

Liofilizált zöldségkeverék: zeller+karalábé+sárgarépa Llofilizálás során a zöldségek mélyhűtéssel és nagyon alacsony nyomással száradnak ropogósra. Előnye, hogy megőrzik színüket, alakjukat, aromájukat. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy tápértéküket is megőrzik. A liofilizálás során semmi tartósítószer nincs hozzáadva. Ebbe az üvegbe: zeller, sárgarépa és karalábé került. A liofilizált zöldségek egyenlő mennyiségben porítva és vegyítve kerültek bele. Tökéletesen felhasználhatók levesek, egytálételek, sültek ízesítésère.  

1800 Ft / db
45 Ft/g

Liofilizált zöldségkeverék: póré+sárgarépa+zeller

Liofilizált zöldségkeverék 40gr Llofilizálás során a zöldségek mélyhűtéssel és nagyon alacsony nyomással száradnak ropogósra. Előnye, hogy megőrzik színüket, alakjukat, aromájukat. De ami ennél sokkal fontosabb, hogy tápértéküket is megőrzik. A liofilizálás során semmi tartósítószer nincs hozzáadva. Ebbe az üvegbe: zeller, sárgarépa és póréhagyma került. A liofilizált zöldségek egyenlő mennyiségben porítva és vegyítve kerültek bele. Tökéletesen felhasználhatók levesek, egytálételek, sültek ízesítésère.

1800 Ft / db
45 Ft/g

Málna lekvár

Házi készítésű málna lekvár, cukor hozzáadásával készült.  Prémium minőségű vegán termék.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Medvehagyma pesztó tökmaggal

Medvehagyma pesztó tökmaggal, a húsvéti sonkatál remek kiegészítője lehet! Kiszerelés: 200 gr. Összetevők: medvehagyma, olívaolaj, tökmag, só. Tartósítószer mentes, vegán és nyers termék!

1800 Ft / db
9 Ft/g

Othello lekvár 200 gr

Othello szőlőből készült lekvár, amihez cukor és pektin van hozzáadva. Kiszerelés: 200 gr.

1800 Ft / g
9 Ft/g

Piros triumvirátus 3x200 gr kedvezményes áron!

Piros triumvirátus - együtt jobban megéri! A napérlelte paradicsomból, paprikából és cukkiniből készült termékcsomag, mely a nyár ízét idézi. Sült hűsokhoz, tésztákhoz, grillezett ételekhez, sajtohoz kiválóan fogyasztható. Vegán termékek, hozzáaadott tartósítószert nem tartalmaznak.

5600 Ft5000 Ft / csomag
8.33 Ft/g