Családi gazdaságból származó probiotikus sajtok.
Az Alpokalján, Répcevisen található többgenerációs családi gazdaságunk. Növénytermesztéssel, állattenyésztéssel és sajtkészítéssel foglalkozunk. Állattenyésztésünkben magyar tarka tehenek adják a kiváló minőségű tejet a sajtkészítéshez. Fontosnak tartjuk, hogy a termőföldtől az asztalig, minden egyes folyamatot nagy gondossággal a kezünkben tartsunk. Teheneik saját kaszálókról származó szénát fogyasztanak, az általuk adott szénatej a jó minőségű, adalékanyagoktól mentes sajt alapja.
Sajtpincénkben félkemény és kemény sajtokat érlelünk természetes módon, melyek 2 hónaptól akár éveken keresztül is érnek.
,,Tekergő” (natúr parenyicánk) és ,,Jóska bátyám kedvence” (érlelt félkemény sajtunk) 2021 és 2022-ben ezüst minősítést kapott a Magyar Sajtmustrán.
Ne feledjétek: ,, Ételed az életed! "
Baráti üdvözlettel: Németh család