Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Kiss Család Kerámia Világa

Kiss Család Kerámia Világa

Sopronkövesden élünk,2023-ban végeztem kerámia és porcelánkészítőként ekkor alakítottuk ki családi házunk pincéjében a kerámia műhelyet. Kezdetben egyedül dolgoztam, később férjem is kedvet kapott az öntési technikához, így mára én készítem a kézi korongozott férjem pedig az öntési technikával készült kerámiákat.

Termékeink kézzel festett és kerámia mázakkal bevont változatokban is megtalálhatóak.Széles körben megtalálhatóak nálunk a kerti díszkerámiák illetve a beltéri használati tárgyak.

Egyedi megrendeléseket is is szívesen fogadunk,keressenek minket bizalommal. Mint bizonyára sokan tudják a kerámia készítés hosszadalmas folyamat, szárítást és kétszeri égetést igényel így 3-4 héttel kell számolni mire egy rendelés elkészül.

A tárgyalkotás mellett rendszeresen tartok gyerekszakköröket és felnőtt workshopokat, iskolai rendezvényeken kerámia foglalkozást, valamint nyári gyerektáborokat.

Fontos számomra, hogy minél több emberrel megosszam az agyaggal való alkotás örömét. Miközben alkotunk egyfajta meditációs állapotba kerülünk, ettől töltődik a lélek és lelassul a rohanó idő.

Várjuk szeretettel a megrendeléseket, érdeklődéseket!

Telefon:+36306617754

Személyesen is tudunk egyeztetni 9483 Sopronkövesd Széchenyi krt. 15.

 

 

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint

Kis méretű kerámia nyúl

Kerámia kis nyuszink a nyúlcsalád tagja, nagyon jól mutatnak együtt a kertben. Kézzel festett, lakkozott kerámia.

3500 Ft / db
3500 Ft/db