Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Celldömölki Malom

Celldömölki Malom

A Celldömölki Malom Kft. üzeme egy napi 100 t kapacitású tradicionális magyar búzamalom. A malomban először 1938-ban őröltek lisztet, és több korszerűsítési beruházásnak köszönhetően a mai napig szinte folyamatos a termelés. A Celldömölki Malom Kft a magyar családi tulajdonban levő GSD csoport tagja, mely 1993 óta jelentős részben szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozik. A kiváló minőségű malmi búza ezért az üzem számára mindig biztosított. A vállalat a térségben termelő-integrátori szerepet tölt be. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több gazda kizárólag cégünk számára értékesíti búzáját.

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint

Búzadara BD (1 kg)

A Celldömölki Malom búzalisztjei kiváló minőségű, válogatott búzaszemekből készülnek, tradicionális őrlési eljárással. A minőséget gyártás során saját laboratóriumunkban az alapanyag beszállításától a késztermékek csomagolásáig folyamatosan ellenőrizzük. Tapasztalt molnáraink gondosan követik a gyártás folyamatát, és garantálják, hogy a tasakba ­ amit Ön a kezében tart ­, kiváló minőségű termék került. Ennek köszönhetően Ön a celldömölki lisztből a legfinomabb ételeket varázsolhatja szerettei elé.

410 Ft / kg
410 Ft/db

Búzafinomliszt BL 55 (1 kg)

A Celldömölki Malom búzalisztjei kiváló minőségű, válogatott búzaszemekből készülnek, tradicionális őrlési eljárással. A minőséget gyártás során saját laboratóriumunkban az alapanyag beszállításától a késztermékek csomagolásáig folyamatosan ellenőrizzük. Tapasztalt molnáraink gondosan követik a gyártás folyamatát, és garantálják, hogy a tasakba ­ amit Ön a kezében tart ­, kiváló minőségű termék került. Ennek köszönhetően Ön a celldömölki lisztből a legfinomabb ételeket varázsolhatja szerettei elé.

370 Ft / db
370 Ft/kg

Búzakenyérliszt BL 80 (1 kg)

A Celldömölki Malom búzalisztjei kiváló minőségű, válogatott búzaszemekből készülnek, tradicionális őrlési eljárással. A minőséget gyártás során saját laboratóriumunkban az alapanyag beszállításától a késztermékek csomagolásáig folyamatosan ellenőrizzük. Tapasztalt molnáraink gondosan követik a gyártás folyamatát, és garantálják, hogy a tasakba ­ amit Ön a kezében tart ­, kiváló minőségű termék került. Ennek köszönhetően Ön a celldömölki lisztből a legfinomabb ételeket varázsolhatja szerettei elé.

410 Ft / kg
410 Ft/db

Búzaliszt teljes kiőrlésű BTKL (1 kg)

Tisztelt Vásárlóink, Termékünk átmenti készlethiány miatt jelenleg nem rendelhető!  A Celldömölki Malom búzalisztjei kiváló minőségű, válogatott búzaszemekből készülnek, tradicionális őrlési eljárással. A minőséget gyártás során saját laboratóriumunkban az alapanyag beszállításától a késztermékek csomagolásáig folyamatosan ellenőrizzük. Tapasztalt molnáraink gondosan követik a gyártás folyamatát, és garantálják, hogy a tasakba ­ amit Ön a kezében tart ­, kiváló minőségű termék került. Ennek köszönhetően Ön a celldömölki lisztből a legfinomabb ételeket varázsolhatja szerettei elé.

410 Ft / kg
410 Ft/db

Búzarétesliszt BFF 55 (1 kg)

A Celldömölki Malom búzalisztjei kiváló minőségű, válogatott búzaszemekből készülnek, tradicionális őrlési eljárással. A minőséget gyártás során saját laboratóriumunkban az alapanyag beszállításától a késztermékek csomagolásáig folyamatosan ellenőrizzük. Tapasztalt molnáraink gondosan követik a gyártás folyamatát, és garantálják, hogy a tasakba ­ amit Ön a kezében tart ­, kiváló minőségű termék került. Ennek köszönhetően Ön a celldömölki lisztből a legfinomabb ételeket varázsolhatja szerettei elé.

410 Ft / db
410 Ft/kg

Foszlós kalács lisztkeverék (1 kg)

Kárpát-medence napsütötte mezőin termesztett búzából és természetes összetevőkből készült lisztkeverék  Magyar termék 100% természetes búzából ­ GMO mentes Glutén érzékenyek számára nem ajánlott Elkészítési javaslat - Hozzávalók: Czelli foszlós kalács lisztkeverék 500 g 175 g langyos víz A hozzávalókat egy keverőtálba helyezzük, és néhány perc alatt rugalmas tésztává gyúrjuk (keverőgéppel és kézzel is egyszerű). A tésztát letakarva 30 percet állni hagyjuk. Ha fonott kalácsot szeretnénk, a tésztát 3 -vagy 4 egyenlő részre osztjuk, hengereket formázunk belőle. A hengereket 30 cm hosszúra sodorjuk, majd kalácsot fonunk belőle. A hosszúra sodort tésztákat egyesével csigának is feltekerhetjük. Az elkészített kalácsot sütőpapírral borított tepsire helyezzük, majd a konyhánk hőmérsékletétől függően 50 - 65 percen át letakarva állni hagyjuk. A megkelt tésztát tojással lekenjük. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük (alsó-felső sütés, kb. 180 C). Amikor a tésztánk már a sütőben van, állítsuk vissza a hőmérsékletet sütőtől függően, hozzávetőlegesen 165 C-ra, és süssük 35 - 40 percig. Hagyjuk kihűlni és élvezzük az ízeket. Mi a legjobban házi vajjal szeretjük. Kenyérsütő gépben is elkészíthető: 500 g foszlós kalács lisztkeveréket, 175 g langyos vizet, és 50 g vajat teszünk a kenyérsütőbe, majd elindítjuk a sütési programot 750 g-os kenyérhez.

980 Ft / db
980 Ft/db

Magos kenyér lisztkeverék (1 kg)

Kárpát-medence napsütötte mezőin termesztett búzából és természetes összetevőkből készült lisztkeverék  Magyar termék 100% természetes búzából ­ GMO mentes Glutén érzékenyek számára nem ajánlott Elkészítési javaslat - Hozzávalók: Czelli magos kenyér lisztkeverék 500 g – 1 kenyér (700g) A 300 g langyos víz A hozzávalókat egy keverőtálba helyezzük, és néhány perc alatt rugalmas tésztává gyúrjuk (keverőgéppel és kézzel is egyszerű). Letakarva 30 percet állni hagyjuk. A tésztát kenyérré formázzuk. Gömbölyítjük, majd 3 perc pihentetés után hosszúra formázzuk, vagy sütőformába tesszük. (javalatunk, hogy formában süssük) Az elkészített kenyeret sütőpapírral borított tepsire helyezzük (vagy sütőformába), felületét vízzel lekenjük, majd a konyhánk hőmérsékletétől függően 50 - 60 percen át letakarva állni hagyjuk. A kelesztés után a felületét újra lekenjük vízzel és éles késsel bevágjuk. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük (alsó-felső sütés, kb. 220 C). Amikor a tésztánk már a sütőben van, állítsuk vissza a hőmérsékletet sütőtől függően, hozzávetőlegesen 205 C-ra, és süssük 35 - 40 percig. A sütés után a még forró kenyeret vízzel kenjük le. A teljes kihűlés után (3 óra) szeleteljük, és élvezzük az ízeket.  Kenyérsütő gépben is elkészíthető: 500 g Czelli magos kenyér lisztkeveréket és 300 g langyos vizet teszünk a kenyérsütőbe, majd elindítjuk a sütési programot 750 g-os kenyérhez. 

840 Ft / db
840 Ft/db

Pizzaliszt (1 kg)

A Celldömölki Malom búzalisztjei kiváló minőségű, válogatott búzaszemekből készülnek, tradicionális őrlési eljárással. A minőséget gyártás során saját laboratóriumunkban az alapanyag beszállításától a késztermékek csomagolásáig folyamatosan ellenőrizzük. Tapasztalt molnáraink gondosan követik a gyártás folyamatát, és garantálják, hogy a tasakba ­ amit Ön a kezében tart ­, kiváló minőségű termék került. Ennek köszönhetően Ön a celldömölki lisztből a legfinomabb ételeket varázsolhatja szerettei elé.

410 Ft / kg
410 Ft/db

Vidéki kenyér lisztkeverék (1 kg)

Kárpát-medence napsütötte mezőin termesztett búzából és természetes összetevőkből készült lisztkeverék  Magyar termék 100% természetes búzából ­ GMO mentes Glutén érzékenyek számára nem ajánlott Elkészítési útmutató - Hozzávalók: Czelli vidéki kenyér lisztkeverék 500 g – 1 kenyér (675g) A 280 g langyos víz A hozzávalókat egy keverőtálba helyezzük, és néhány perc alatt rugalmas tésztává gyúrjuk (keverőgéppel és kézzel is egyszerű). Letakarva 25 percet állni hagyjuk. A tésztát kenyérré formázzuk. Gömbölyítjük, majd 3 perc pihentetés után hosszúra formázzuk, vagy sütőformába tesszük. Az elkészített kenyeret sütőpapírral borított tepsire helyezzük (vagy sütőformába), felületét vízzel lekenjük, majd a konyhánk hőmérsékletétől függően 50 - 65 percen át letakarva állni hagyjuk. A kelesztés után a felületét újra lekenjük vízzel és éles késsel bevágjuk. A tésztát előmelegített sütőbe tesszük (alsó-felső sütés, kb. 220 C). Amikor a tésztánk már a sütőben van, állítsuk vissza a hőmérsékletet sütőtől függően, hozzávetőlegesen 205 C-ra, és süssük 35 - 40 percig. A sütés után a még forró kenyeret vízzel kenjük le. A teljes kihűlés után (3 óra) szeleteljük, és élvezzük az ízeket.  Kenyérsütő gépben is elkészíthető: 500 g vidéki kenyér lisztkeveréket és 280 g langyos vizet teszünk a kenyérsütőbe, majd elindítjuk a sütési programot 750 g-os kenyérhez. 

740 Ft / db
740 Ft/db