Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres
Kezdőlap Termelőink Anijó az Jó

Anijó az Jó

Fermentált zöldségek előállításával foglalkozom. Ezzel az eljárással a zöldség nincs hőkezelve, tehát nyersen, annak teljes tápértéke megőrzésével fogyaszthatjuk. Az ezáltal termelődő pre- és probiotikumok elősegítik az ásványi anyagok és vitaminok elérhetőségét, visszaszorítják a patogén baktériumokat, valamint lebontják a nehezen emészthető anyagokat. Ezért pl. a káposzta nem puffaszt. Mint tudjuk, a probiotikumokra szükség van a bélflóra egyensúlyához, ez pedig hozzájárul az immunrendszerünk épségének megőrzéséhez. Erre pedig manapság nagy szükségünk van és lesz is mindig. Vegánok, vegetáriánusok is sokrétűen beleépíthetik napi menüjükbe.

Kérek mindenkit, hogy a KOSARÁBA TETT TERMÉKEKET A RENDELÉSI HATÁRIDŐ LEZÁRULTA UTÁN LEHETŐSÉG SZERINT MÁR NE TÖRÖLJE, mert az áru összekészítése a rendelőfelületen lévő többi terméktől eltérően már korábban megtörténik, így a kosárba tett termék mindenféleképpen leszállításra kerül.  Köszönöm szépen a megértést!

Termékek

Aktív szűrők Szűrés
Allergének
Ár szerint

Növényi tejek

Zab-kókusz -szezámmag - rizs alapú vegán” tej”     Szavatosság: kb. 3-4 nap hűtőben   

600 Ft / üveg
600 Ft/üveg

Vegán sajt variációk

Vegán alapú “ sajt” kesudióból  Összetétel: kesudió, fűszerek , sörélesztő, agar-aga Szavatosság: két hét , felbontás után hűtőben tartandó, nem tartalmaz tartósító szert

1100 Ft / szelet
1100 Ft/szelet