Ez a Dél-Olaszországból származó szép, csipkés szélű, egyenes, széles tésztafajta Savoya hercegnőjéről kapta a nevét, de a reginette szócskát is gyakran használják rá, ami annyit tesz: kis hercegnő. Kiváló választás lehet babos, krumplis tésztaételekhez, de ízletes alapanyaga lehet az oldalasból és ricotta sajtból készülő Nápolyi ragunak is.
Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-))
Ez a Dél-Olaszországból származó szép, csipkés szélű, egyenes, széles tésztafajta Savoya hercegnőjéről kapta a nevét, de a reginette szócskát is gyakran használják rá, ami annyit tesz: kis hercegnő. Kiváló választás lehet babos, krumplis tésztaételekhez, de ízletes alapanyaga lehet az oldalasból és ricotta sajtból készülő Nápolyi ragunak is.
Természetesen csak természetes színezőanyagokat tartalmaz :-))