Ez a trió nemcsak finom, hanem tápláló és szívhez szóló is - hiszen a gondosan termesztett alapanyag, a kíméletes módszerrel tartósított gyümölcsmix és a szeretettel főzött lekvár együtt hozza el a karácsony melegségét!
A Biomalom Róza 32 éve jelen van Magyarország nyugati felén, Szombathely mellet, Bucsuban.
A zabpehely az egyik legegészségesebb gabonaalapú élelmiszer - nem véletlen ajánlják mindennapi fogyasztásra.
RenKa Fertődön tevékenykedő kistermelő, aki a liofilizálás technológiájával készíti termékeit. Ebbe a csomagba liofilizált, vagyis fagyasztva szárított gyümölcsök kerülnek, melyek tökéletes kiegészítői a müzliknek.
Az Edólekvárok Fertődszéplakon készülnek egy kistermelői mühelyben, Edó által. Gondosan válogatott alapanyagokból, odafigyeléssel és szeretettel vannak főzve, így méltó kiegészítői a zabpehelynek egy egészséges étkezéshez.
Reggelire egy tál meleg zabkása, amelyet a lekvár édesen gyümölcsös rétege és a liofilizélt gyümölcs koronáz meg.
Délutánra ropogós zabpehelyből készült sütemény, amelyhez a lekvár adja a különleges, otthonos ízt, tetején diszitésképp pedig az egészséges fagyasztva szárított gyümölcsmix.