Fedezd fel a sárgarépa - friss, helyi alapanyagból készült egészséges finomságot! Képzeld el, hogy a napi rohanásban is élvezheted a tápláló, energiadús finomságokat – mindezt helyi alapanyagokból, természetes összetevőkkel! A hegykői Som Zöldségtől származó sárgarépa, a friss és gazdag narancsolaj és a természetes cukor és szőlőcukor tökéletes egyensúlyt alkotnak, hogy a nap bármelyik pillanatában feltöltődj energiával. A fenséges étcsokoládé bevonat a Harrer cukrászda és csokoládéműhely kitűnő alapanyagából és szakértelmével készült. Miért válaszd? Tápláló és egészséges: Az aszalt és áztatott sárgarépa nemcsak finom, hanem tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Energizáló: A szőlőcukor gyors energiát ad, ideális választás tízóraira, edzés előtt, vagy edzés után. Helyi alapanyagok: A hegykői Som Zöldségtől származó alapanyagok garantálják, hogy csak a legjobb, friss termékeket kapod. Tökéletes választás, ha nincs időd étkezni: Ha rohanásban vagy és nincs időd két étkezés között, ez a termék remek alternatíva! Gyönyörű sárga szín: Az élénk, napfényes szín garantálja, hogy nemcsak finom, hanem vizuálisan is vonzó lesz a snack. Egy igazi finom, tápláló snack, amelyet bárhol, bármikor fogyaszthatsz – egyszerűen, gyorsan és természetesen. Adj magadnak egy kis extra energiát a naphoz, és élvezd a legjobb ízeket, amit a természet adhat!
Étkezési célra termesztett mákunk új nemesítésű, alacsony morfin tartalmú, magja szép sötétkék színű. Szántóföldi növénytermesztésünkben a legnagyobb odafigyelést igényli. Vetése ősszel történik, betakarítása júliusban. Termesztésének kritikus pontja a betakarítás majd az azt követő feldolgozás, tisztítás. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztítására, a betakarítás után rögtön megkezdjük a folyamatot, így nem kezd avasodni. Gazdag kalciumban, rézben, foszforban, vasban, jódban, magnéziumban és mangánban, a linolénsav pedig segít egészségesen tartani a szívet. Fogyasszák egészséggel! Baráti üdvözlettel: Németh család
Étkezési célra termesztett mákunk új nemesítésű, alacsony morfin tartalmú, magja szép sötétkék színű. Szántóföldi növénytermesztésünkben a legnagyobb odafigyelést igényli. Vetése ősszel történik, betakarítása júliusban. Termesztésének kritikus pontja a betakarítás majd az azt követő feldolgozás, tisztítás. Kiemelt figyelmet fordítunk a tisztítására, a betakarítás után rögtön megkezdjük a folyamatot, így nem kezd avasodni. Gazdag kalciumban, rézben, foszforban, vasban, jódban, magnéziumban és mangánban, a linolénsav pedig segít egészségesen tartani a szívet. Fogyasszák egészséggel! Baráti üdvözlettel: Németh család
Mézontófûméz /facéliaméz/ : Áttetsző, halvány barnás kissé opálos méz. Enyhe zamatú, kellemes ízû. Szív és érrendszeri problémák esetén fogyasztása ajánlott.
Mézontófûméz /facéliaméz/ : Áttetsző, halvány barnás kissé opálos méz. Enyhe zamatú, kellemes ízû. Szív és érrendszeri problémák esetén fogyasztása ajánlott.
Fahéjjal ízesített, krémesített repcemézből készült mézkészítmény. Teába, kávéba egy kiskanállal feldobhatjuk az ízeket, de önmagában fogyasztva desszertként is kiválló.
Fermentált fejes káposzta Allergén: nem tartamlaz Szavatosság: 2024.09
Házi feketeribizli lekvár magok nélkül. A 2024-es Magyar Ízek Versenyén ezüst fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizli, répacukor, citromsav, citrompektin.
Magas gyümölcstartalmú feketeribizli szósz. Ajánljuk például rántott camembert mellé vagy natúr joghurt ízesítésére.
Magas gyümölcslé-tartalmú feketeribizli gyümölcsszörp. A Magyar Ízek Versenyén arany fokozattal díjazott termék. Összetevők: feketeribizlilé (min. 55%), cukor, víz, citromlé, citromsav.