Alpokalja-Fertő-táj Kosár

belépés / regisztráció
belépve maradok
jelszóemlékeztető
jelszóemlékeztető
0
A kosár zárásáig
A kosár üres

lekvárok

Áfonya lekvár 200 gr

Házi áfonyából készült lekvár, cukor hozzáadásával készült.  

2500 Ft / db
12.5 Ft/g

Ajándékcsomag

Szivecskés fadoboz 2 szabadon választható kisüveges lekvárral vagy zöldségkrémmel (190 gramm). Kérjük, ha ezt a csomagot megrendelik, hozzászólásban írják meg nekünk, milyen terméket tegyünk bele. Köszönjük.

4900 Ft / doboz
4900 Ft/doboz

Alma lekvár cukormentes 370ml

Vegyszermentesen termelt almából kézzel készült kézműves termék. Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaz.  Az alma lekvárt aszalt gyümölcsünkből hosszasan főzve, cukor és egyéb édesítőszerek nélkül készítjük. A gyümölcstartalom így 100 %. A kóstoláskor az alma finom ízét érezzük. Felhasználható süteményekbe, levesekbe, joghurtba, müzlibe, kenyérre, öntetnek, vízzel higítva üdítőitalnak is.  Egy régi közmondás szerint: “napi egy alma – az orvost távol tartja“. C,  A- és B vitamin, folsav, kalcium, magnézium, kálium, kéntartalma is jelentős. Vízoldékony rostanyaga, a pektin sokféle jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre: rendezi a székletet (a tapasztalatok szerint főve, párolva a hasmenés, nyersen a székrekedés ellen vethető be), kedvezően hat a bélflórára, csökkenti a vér koleszterinszintjét, magas káliumszintje a magas vérnyomásúaknak segíthet . Gyümölcssav, almasav tartalma a belek és a máj működésére fejt ki jó hatást. Az alma a szervezet egészére méregtelenítő, tisztító hatású, így például tehermentesíti a vesét, csökkenti a vesekő és húgysavképződést (ezért köszvény ellen is alkalmasnak tartja a természetgyógyászat A szárított almahéjból készült teát hurutok, bélgondok ellen javasolják.

1200 Ft / üveg
1200 Ft/üveg

Chilis csokis eperlekvár 200 gr

Frissen szedett eperből készült, olvasztott étcsoki került bele és egy leheletnyi chili. A termék nem csípős, csak az utóízben érezhető egy hangyányit a chili hatása. Összetevők: eper, cukor, étcsoki, chili. A termék tartosítószer mentes.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Citromos körtelekvár

Az érett körte édességét a citrom savassága teszi különlegessé ebben a lekvárban. összetétele: körte, cukor, citrom, pektin.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Cseresznyelekvár cukormentes 370ml

Vegyszermentesen termesztett cseresznyéből kézzel készült kézműves termék. Cukrot és tartósítószert nem tartalmaz.  A lekvárt aszalt cseresznyénkből hosszan főzzük. sem cukrot, sem egyéb édestőszert, tartósítószert nem adunk hozzá. Így az érett gyümölcs  ízét érezhetjük a kóstoláskor . Felhasználása: levesek, sütemények, müzlik, joghurtok, öntetek, kenyérre kenve, vízzel higítva üdítő italnak is elkészíthetjük.  A cseresznye a vesetisztító, vértisztító gyümölcsök közé tartozik, mellékhatásként szépíti a bőrt. Csökkenti a vér húgysav szintjét, ezért izületi betegségek esetén is ajánljuk. Fogyasztása segítheti a fogak és csontok fejlődését. Káliumtartalma vércukor szabályozó, segítti a normál izomműködést, a normál vérnyomást, s megfelelő szívritmust. Fokozza az energiaszintet, segíti a jobb alvást. jót tesz a szemnek.  Gyulladásgátló tulajdonságú, és nem utolsó sorban nagyon finom.  

1200 Ft / üveg
1200 Ft/üveg

Cukormentes fűszeres fügelekvár

Ínyenc fügelekvár citromhéjjal, fahéjjal, citromlével, vörösborral, finom fűszerekkel, nyírfacukorral. Vegyszermentesen termelt fügéből, színezék- és tartósítószermentes.  (Kivezetésre kerülő termék, a jövőben már nem készítünk újat)

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Édes Duett 380 gramm

Levárkülönlegesség. Felül feketeszeder, alul sárgabarack. Vagy fordítva ;-) Répacukor hozzáadásával készült, tartósítószer-mentes.

2700 Ft / db
2700 Ft/db

Eperlekvár

Idei első eperlekvár, cukor hozzáadásával készült. Tartósítószermentes termék.

2000 Ft / db
10 Ft/g

Eperlekvár

Házi eperlekvár min. 72% vegyszermentes földieperből, répacukorral.

1700 Ft / db
1700 Ft/db

Erdei gyümölcs lekvár

Erdei vegyes bogyósgyümölcs lekvár. Összetevők: fekete szeder, piros ribizli, fekete ribizli, áfonya, málna, szamóca, répacukor, citromsav, citrompektin.

1900 Ft / db
1900 Ft/db

Fehércsokoládés fehércseresznye lekvár 190 gramm

Házi gyümölcslekvár fehér cseresznyéből, fehér csokoládéval, vaníliával, tartósítószer és színezék nélkül.

1900 Ft / db
1900 Ft/db