Mások ezeket rendelték
![](uploads/476-6568e97203a89.jpg)
Kékszőlőmag őrlemény 150 gramm
Kékszőlőmag és -bogyóhéj őrlemény. Por állagú, frissszőlőmag-ízű, 100%-osan felszívódik a szervezetben. Az őrleményben van rutin, kaempferol, kvercetin, rezveratrol, katechin, epikatechin, oligomer proantocianidin, P1-, P2-, B1-, B2-, B3-vitamin, értékes ásványi anyagok (vas, magnézium, réz, cink, szelén, kálium). Gyulladáscsökkentő, élénkíti az agyműködést, erősíti az immunrendszert, csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza az érelmeszesedést, fokozza a véráramlást, csökkentve a hisztamin termelődését enyhíti az allergiás tüneteket, védi a szaruhártyát. Magas rosttartalmával segíti az emésztőrendszer egészségének megőrzését. Termékünket a Magyar Ízek Versenyén bronz minősítéssel díjazták.
![](uploads/149-63e241632a548.png)
Sárgabarack lekvár cukormentes 370ml
Vegyszermentesen termelt sárgabarackból tartósítószer mnetesen és hozzáadott cukor nélkül készítettük. A cukormentes sárgabarack lekvárt aszalt sárgabarackból hosszan főzve, cukor és egyéb édesítőszer felhasználása nélkül készítettük. A lekvár 100 % gyümölcstartalmú, kóstoláskor az érett gyümölcs zamatos ízét fogod érezni. Felhasználható süteményekhez, müzlikbe, öntetekhez, gyümölcslevesekbe, gombócokba , joghurtokban, palacsintához, lekváros ételekhez, kenyérre kenve, önmagában. vízzelhigítva üditőital is lehet, édesítőszerek helyett . A- és C-vitamin-tartalma (10 mg) igen magas. Két-három szem sárgabarack elfogyasztásával fedezhetjük napi A-vitamin igényünket. Hasznos niacin- és folsav-forrás. Értékes sok sárga béta-karotinja miatt is. A benne lévő kénnek szerepe van jellegzetes savanykás édes ízének kialakításában. Káliumban is rendkívül gazdag, napi káliumigényünket bőven fedezi. Található benne továbbá kalcium, foszfor és sok más fontos elem. A-vitaminja késlelteti az időskori látásromlást, erős rákellenes hatású, kedvezően hat a zsíranyagcserére, érvédő hatású, serkenti a máj méregtelenítő működését. Héját, gyümölcshúsát pakolásként a bőrre helyezve segíti annak regenerációját. Enyhe hashajtó. Kiváló vasforrás.
![](uploads/291-6571f2c3ce90a.jpg)
Bükkfán füstölt trappista
A trappista a magyarok egyik kedvenc sajtja. Természetes bükkfaforgácson füstölt sajtunkat a füstölést megelőzően egy hónapig érleljük. Teljes tejből készül (3,8-4,2%-os zsírtartalom) így az állaga lágy és krémes. Nem kell félni a magas zsírtartalomtól, hiszen a zsírban oldódó vitaminok ( A, D, E, K vitamin) így bent maradnak a sajtban. Vákuumcsomagoljuk, így akár hónapokig is megőrzi minőségét. Szendvicsekbe tökéletes választás. :) Kézműves termék, a csomagok súlya kb 270-330g. Összetevők: magyartarka tehéntej (szénatej), tejsavbaktérium kultúra, természetes oltó, só, ,, Ételed az életed! " Baráti üdvözlettel: Németh család