Mások ezeket rendelték

Borsikafű
Vegyszermentesen termelt, vagy gyűjtött alapanyagból, tartósítószer és ízfokozó nélkül kézzel készített kézműves termék. Borsikafű, másik néven csombor: Ásványi anyagtartalma: vasat tartalmaz, valamint B vitaminokat, rezet, mangánt, kálciumot, káliumot, béta karotint. A borsot tudjuk vele bármilyen ételben helyettesíteni . A borsot nem tudjuk teljesen megemészteni, sokaknál refluxos vagy epeproblémákat okozhat. A főzés végén tesszük az ételbe, hogy megmaradjon intenzív íze, ne keseredjen meg. Használhatjuk nehezebb ételekhez: húsok, hüvelyesek, káposztafélék főzésénél. A zsíros ételek emésztését is könnyíti, Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, vírus és baktériumellenes hatása miatt a borsikafű eredményesen alkalmazható köhögés, gyomor- és bélhurut esetén. Alultápláltság, egyoldalú étkezés, kóros soványság, tavaszi fáradtság idején a borsikafű vitamin és ásványi anyag tartalma, mikroelemei feltöltik a szervezet raktárait, erősítik az immunrendszert, javítják az étvágyat, fokozzák az energiát, életerőt. Vászonzacskóba téve kiváló rovar- és molyirtó.

Csusza
Egy jó harcsapaprikás túrós csuszával...?? Vagy csak túrós csusza tejföllel,szalonnával...? 400 g

Jóska Bátyám kedvence (300g)
Minimum 2 hónapig érlelt svájci (Bergkäse, Appenzeller típusú) félkemény sajt. Készítését a Székelyföldön élő Bányász Józseftől tanultam. Innen kapta nevét. 2021-és 2022-ben ezüstérmes lett a Magyar Sajtmustrán. A laktáz enzim 2 hónap alatt már lebontotta a laktózt a sajtban, így érzékenyek is fogyaszthatják! Adalékanyagmentesen készítem, természetes kéregflórával érlelődik. Kézműves termék, a csomagok súlya kb 280-320g. Összetevők: Termizált magyartarka tehéntej (szénatej- Heumilch), Tejsavbaktérium kultúra, Természetes oltó, só. ,,Ételed az életed" Baráti üdvözlettel: Németh család