Mások ezeket rendelték
Chardonnay 2024
Ezt a testest bort a Chardonnayra jellemző trópusi gyümölcsök, zöldfűszerek, ananász és a barrique által kölcsönzött vanília, pörkölt mandula illat- és ízjegyek teszik különlegessé. Fogyasztását 10-12 C-on ajánljuk grillezett, roston sütött fehér húsokhoz, gombamártásos ételekhez.
Borsikafű
Vegyszermentesen termelt, vagy gyűjtött alapanyagból, tartósítószer és ízfokozó nélkül kézzel készített kézműves termék. Borsikafű, másik néven csombor: Ásványi anyagtartalma: vasat tartalmaz, valamint B vitaminokat, rezet, mangánt, kálciumot, káliumot, béta karotint. A borsot tudjuk vele bármilyen ételben helyettesíteni . A borsot nem tudjuk teljesen megemészteni, sokaknál refluxos vagy epeproblémákat okozhat. A főzés végén tesszük az ételbe, hogy megmaradjon intenzív íze, ne keseredjen meg. Használhatjuk nehezebb ételekhez: húsok, hüvelyesek, káposztafélék főzésénél. A zsíros ételek emésztését is könnyíti, Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, vírus és baktériumellenes hatása miatt a borsikafű eredményesen alkalmazható köhögés, gyomor- és bélhurut esetén. Alultápláltság, egyoldalú étkezés, kóros soványság, tavaszi fáradtság idején a borsikafű vitamin és ásványi anyag tartalma, mikroelemei feltöltik a szervezet raktárait, erősítik az immunrendszert, javítják az étvágyat, fokozzák az energiát, életerőt. Vászonzacskóba téve kiváló rovar- és molyirtó.
Csusza
Egy jó harcsapaprikás túrós csuszával...?? Vagy csak túrós csusza tejföllel,szalonnával...? 400 g